pärskesuoja pisarasuoja kassalle pisarasuojaus
Pärskesuoja pisarasuoja kassalle on tärkeä pisarasuojaus varuste. Pärskesuoja pisarasuoja läpinäkyvää kirkasta 5mm paksuista akryylimuovia. Siinä on tukijalat, joilla se pysyy pöydällä pystyssä ilman kiinteää kiinnitystä, joten pärskesuoja pisarasuoja kassalle on helppo ottaa käyttöön. Pisarasuojaus on tärkeä työturvallisuus asia asiakaspalvelupisteiden henkilökunnalle erityisesti virus epidemioiden aikana. Tämä Pauner pärskesuoja pisarasuoja on tyylikkään näköinen, koska sen tukijalat ovat kirkasta muovia, jolloin ne eivät juurikaan erotu työpisteessä. Akryylimuovilevyn reunat on viimeistelty tyylikkään näköiseksi.
pärskesuoja pisarasuoja kassalle pisarasuojaus

Kaksi vakiokokoa

Pärskesuoja pisarasuoja on saatavilla vakio leveysmitalla joko 59 cm tai 100 cm levyisenä. Ne koot sopivat usealle kassalle tai asiakaspalvelu pisteisiin. Tarvittaessa voimme tehdä myös mittatilaustyönä eri kokoisia.

pärskesuoja pisarasuojaus kassalle pisarasuojaus

Helposti käyttöön

Kun vastaanotat tilaamasi pisarasuojaus pärskesuojan, saat sen helposti käyttöön. Vetäiset vain akryylimuovilevyn päältä suojakalvon pois ja lasket levyn tukijalkojen päälle. Muovilevyssä on valmiiksi reijät siltä varalta jos haluat tukijalkojen sijaan kiinnittää sen ruuveille kassatiskiin.

Akryylimuovinen pärskesuoja puhdistetaan tavallisella ikkunanpesuaineella. Puhdistamiseen ei saa käyttää alkoholipitoista puhdistusainetta.

Valmistettu Suomessa.

Tilaa tai kysy lisätietoa 0407614667 pauner(at)pauner.fi 

pisarasuoja kassalle pärskesuoja pisarasuojaus