desinfiointipyyhe visiirin puhdistus desinfiointiliina dilutus a12t desinfektiopyyhe
Desinfiointiliina Dilutus a12t on erinomainen korona visiirin puhdistus desinfiointipyyhe. Yksittäispakattu Dilutus a12t desinfektiopyyhe soveltuu myös lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin sekä ihon paikalliseen desinfiointiin. Suomessa valmistettu desinfiointiliina Dilutus a12t sisältää lievästi denaturoitua 80 prosenttista etanolia, joten se tuhoaa viruksia ja bakteereja. Desinfektioliina soveltuu hyvin myös tietokoneen näpppäimistön ja hiiren sekä puhelimen desinfiointiin. Tietokoneen näytön puhdistamiseen desinfiointipyyhe ei sovellu. Tilaa nettikaupasta >>
Desinfiointiliina dilutus a12t on sujuvaa ja hygieenista kuljettaa mukana, koska se on yksittäispakattu käytännöllisen pieneen 8x10cm kokoiseen ilmatiiviiseen foliopakkaukseen. Paketista avattuna kostea desinfiointipyyhe on kooltaan 12x18cm kokoinen eli se on riittävän iso desinfektioliina. Kasvosuoja visiirin puhdistus on tärkeää korona epidemian aikana ja tämä desinfiointiliina soveltuu siihen käyttöön erittäin hyvin.
desinfiointipyyhe pinnoille dilutus a12t visiirin puhdistus
Desinfiointiliina käyttöön ottaessa on suositeltava käyttää kertakäyttöisiä suojakäsineitä. Erityisesti lääkinnällisiä laitteita käsitellessä tulee käyttää suojakäsineitä. Kertakäyttöinen desinfiointipyyhe on helppo avata yksittäispakkauksesta repäisemällä yläreunasta. 
desinfiointipyyhkeet desinfiointiliina desinfektiopyyhe
Vedä kostea desinfiointipyyhe pakkauksesta ja avaa taitokset. Avattuna se on 12x18cm kokoinen kostea desinfiointipyyhe pinnoille. Dilutus a12t desinfektiopyyhe pinnoille on erinomainen visiirin puhdistus desinfiointiliina. Myös kännykän desinfiointi onnistuu sillä sujuvasti. Korona epidemian aikana on myös tärkeää tehdä kännykän desinfiointi säännöllisesti, koska puhelinta kosketaan käsillä usein.
visiirin puhdistus korona desinfiointi a12t dilutus
Desinfiointipyyhe pinnoille antaa tarkoituksenmukaisen vaikutuksen, kun käsittelet kohdetta huolellisesti pyyhkimällä 20 sekunnin ajan. Dilutus a12t desinfiointipyyhkeet sisältävät 80 prosentin vahvuista denaturoitua etanolia, joka tuhoaa sekä viruksia että bakteereita. Ennen käyttöä varmista, että käsiteltävä kohde kestää desinfioinnin. Pauner kasvosuoja visiirin puhdistus onnistuu hyvin tällä desinfiointiliinalla.
kertakäyttöiset desinfiointipyyhkeet pinnoille dilutus a12t korona kasvomaski

Desinfinointipyyheen käytön jälkeen anna pyyhityn pinnan kuivua 10 sekuntia.

desinfiointiliina desinfiointipyyhe dilutus a12t visiirin puhdistus

Desinfiointipyyhkeet soveltuu korona Covid-19 suojavisiirin desinfiointiin

Katso videolta käyttöopastus: