Työpistematot
Työpistematot seisomatyöhön

Työpistematto

Paunerilta voit tilata työpistematot, joilla työskentely tekee seisomatyöstä miellyttävämpää. Työpistematto on tärkeä varuste työpisteeseen.

Pauner työpistematot soveltuvat hyvin toimistotyöhön, jossa on käytössä sähkösäätöinen työpöytä. Työpistematot soveltuu hyvin myös myymälöiden kassatyöpisteisiin ja hotellien vastaanotto työpisteisiin yms.

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email: pauner(a)pauner.fi

 >> takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Työpistematto Pauner tuotenumero 42010

Työpistematto ripustimella tuotenumero 11158

Ripustimella varustetun työpistematon voit laittaa helposti pöydän reunaan roikkumaan siksi aikaa jos et käytä sitä välillä tai siivouksen ajaksi.

Työpistematto ripustettuna tuotenumero 11158 Pauner

11158

Työpistematto ripustimella

  • Tietoa tuotteesta
Työpistematto tuotenumero 11158 on juuri sopivan pehmeä ja kimmoisa. Se on varustettu ripustusreijällä ja toimitukseen sisältyy pöydän reunaan helposti laskemalla kiinnityttävä koukku, johon työpistematto helppo ripustaa sillä aikaa, kun et sitä välillä käytä tai siivouksen ajaksi.

Työpistematto on kooltaan 75 x 50 cm ja sen paksuus on 2 cm. Materiaali on elastista polyuretaanivaahtoa eikä se sisällä PVC:tä, joten se on myös ympäristöystävällinen. Pysyy erittäin hyvin paikoillaan. Väri tummanharmaa.

Soveltuu kaikkiin toimistotyöpisteisiin ja useimpiin teollisuuden työpisteisiin. Kun käytät pehmeää kimmoisaa työpistemattoa seisomatyössä, niin jalat ja selkä ei väsy läheskään niin paljon, kuin kovalla lattialla seistessä. Kimmoisa matto tuo kehoon pientä liikettä, joka on aktivoi parempaa verenkiertoa, joten jaksat työssä paremmin. 

Tuotenumero: 42010

Työpistematto Pauner 77 x 51 cm

  • Tietoa tuotteesta
Työpistematto Pauner on tällä hetkellä markkinoiden paras työpistematto.
Työpistematto Pauner on juuri sopivan pehmeä ja kimmoisa, joten sen käyttö vähentää jalkojen ja selän rasitusta seisomatyössä. Pintamateriaali on muovia, jossa on pintakuviointi liukastumisen estämiseksi. Muovinen pinta on kestävä ja helppo puhdistaa. Työpistematto Pauner pysyy hyvin paikoillaan.
Työpistematto

Työpistematto ergomatto SU 77x53cm

  • Tietoa tuotteesta
  • Lisätietoa
Työpistematto ergomatto vähentää jalkojen ja selän väsymistä, kun työskentelet seisten. Tämä Seisomamatto pehmustematto on 16 mm paksua pehmeää materiaalia, joka antaa tarvittavaa pientä liikettä seisomisessa.
Työpistematto ergomatto SU 77x53cm on käytännöllisen kokoinen. Sen voi siivouksen ajaksi ripustaa kiinnitysreiästä. Työpistematto SU on trendikkään näköinen pintakuvioinnin ansiosta.

Työpistematon pintamateriaali on kulutuksenkestävää ja likaa hylkivää polypropeenia. Alapuoli on pehmeää ja joustavaa vinyyliä.

Hoito: Harjaus, imurointi, pesu miedolla puhdistusaineella.

Koko: 77 cm x 53 cm. Paksuus 16 mm

Värivaihtoehdot: musta, harmaa, sininen ja punainen

Minimitoimituserä: 3 kpl

Työpistematto

Työpistematto HT 63x45cm

  • Tietoa tuotteesta
Työpistematto HT:n neulehuopa pintamateriaali on mukavan pehmeää.
Työpistematto HT:n paksuus on 3cm ja koko 63 x 45 cm. Tässä työpistematossa erono muihin on se, että materiaali hengittää pehmusteen pohjassa olevan reikäkuvioinnin ansioista, joten maton alle ei kerry kosteutta. Työpistematto HT soveltuu hyvin mm. parkettilattialle.
Työpistematto

Työpistematto STM

  • Tietoa tuotteesta
Työpistematto STM:n pintamateriaalin voi puhdistaa desinfiointiaineella, joten tämä työpistematto soveltuu esim. sairaalakäyttöön, jossa maton desinfiointi on tarpeellista.
Työpistematto STM on 71 x 53 cm kokoinen ja sen paksuus on 21 mm.