Työpistematot
Työpistematot seisomatyöhön

Työpistematto

Paunerilta voit tilata työpistematot, joilla työskentely tekee seisomatyöstä miellyttävämpää. Työpistematto on tärkeä varuste työpisteeseen.

Pauner työpistematot soveltuvat hyvin toimistotyöhön, jossa on käytössä sähkösäätöinen työpöytä. Työpistematot soveltuu hyvin myös myymälöiden kassatyöpisteisiin ja hotellien vastaanotto työpisteisiin yms.

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email: pauner(a)pauner.fi

 >> takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Työpistematto Pauner tuotenumero 42010

Työpistematto ripustimella tuotenumero 11158

Ripustimella varustetun työpistematon voit laittaa helposti pöydän reunaan roikkumaan siksi aikaa jos et käytä sitä välillä tai siivouksen ajaksi.

Työpistematto ripustettuna tuotenumero 11158 Pauner

työpistematto seisomatyö alusta tilaa

Työpistematto ripustimella

Työpistematto tuotenumero 11158 on juuri sopivan pehmeä ja kimmoisa. Se on varustettu ripustusreijällä ja toimitukseen sisältyy pöydän reunaan helposti laskemalla kiinnityttävä koukku, johon työpistematto helppo ripustaa sillä aikaa, kun et sitä välillä käytä tai siivouksen ajaksi.

Työpistematto Pauner 77 x 51 cm

Työpistematto Pauner on tällä hetkellä markkinoiden paras työpistematto.

Työpistematto ergomatto SU 77x53cm

Työpistematto ergomatto vähentää jalkojen ja selän väsymistä, kun työskentelet seisten. Tämä Seisomamatto pehmustematto on 16 mm paksua pehmeää materiaalia, joka antaa tarvittavaa pientä liikettä seisomisessa.

Työpistematto HT 63x45cm

Työpistematto HT:n neulehuopa pintamateriaali on mukavan pehmeää.

Työpistematto STM

Työpistematto STM:n pintamateriaalin voi puhdistaa desinfiointiaineella, joten tämä työpistematto soveltuu esim. sairaalakäyttöön, jossa maton desinfiointi on tarpeellista.

Työpistematto auttaa pysymään virkeämpänä työssä.

Seisominen kovalla lattialla väsyttää jalkoja ja selkää aika ajoin jopa nopeammin, siksi kannattaa käyttää pehmeää työpistemattoa. Se soveltuu työpaikasta riippumatta jokaiseen, missä joutuu seisomaan enemmän tai istumisen lisäksi voi vaihtoehtoisesti seistä. Työpistematto tuo seisomiseen epätasaisuutta, niin kuin luonnossa. Kovalla lattialla seisominen pitkään alkaa jalkapöydästä pienenä puutumisena nousta ylöspäin kohti selkää, jolloin se tehkeytyy kivuksi. Alaselän kipu on seisomisessa hyvin yleinen, koska luihin ja lihaksiin siitä alaspäin kohdistuu niin paljon ärsykkeitä ja siinä kannatellaan koko painoa. Ylävartalo taas pystyy nojautumaan pöydälle, niin se ei väsy yhtä helposti. Kovalla lattialla voi kuitenkin seistä, kunhan muistaa rajata hieman sitä.

Epätasaisuus johtuu matossa siitä, että se kohoaa jonkin verran, jotta matto olisi pehmeä ja kimmoisa. Perus matto taas tuo kovalle lattialle pehmeyttä, mikä ei myöskään rasita tai väsytä. Asentoa myös olisi hyvä muuttaa, jotta virkistyisi vähän ja jopa pieni muotoinen liikkuminen auttaa paljon.

Työpistemattoa voi käyttää myös kengät jalassa, sillä matto on materiaalia, minkä voi helposti puhdistaa vedellä tai miedolla pesuaineella. Kuitenkin sitä olisi parempi käyttää ilman kenkiä. Paljain jaloin tai sukkien kanssa mattoa voidaan käyttää ja on myös paljon miellyttävämpää, koska se kevyttä ilman raskaita kenkiä. Työpistematto ei luista tai liiku karaten alta, joten seisominen tai sen päällä liikkuminen on helpompaa ja huoletonta.

Matto ei itsessään kuulosta kovin vaikuttavalta tekijältä omaan jaksamiseen tai työn laatuun, mutta ei työtuolitkaan tai pöytä itsessään siihen vaikuta. Asennon muuttaminen on tärkeää, jotta saataisiin pelkästä tuolistakin kaikki hyöty irti. Joten kyllä matollakin oikein käytettynä saadaan hyviä tuloksia.

Paunerilta saa miellyttävän työpistematon työhön kuin työhön. Oli sitten tarve desifioida välillä, koholla, huopamainen ja/tai ripustimella. Matto kuitenkin sopii jokaiselle sitä käyttävälle henkilölle.