monitorivarsi
Monitorivarsi

Monitorivarsi näyttöteline

Monitorivarsi parantaa työpisteen ergonomiaa, koska monitorivarsi mahdollistaa näytön säätämisen optimaaliselle etäisyydelle ja korkeudelle. Näytön varsi kiinnitysvaihtoehtoja on pöydän reuna, seinä tai pöytälevyn läpikiinnitys. Pauner näytön teline on kestävä ja tukeva. Litteän näytön varsi on erittäin käytännöllinen ratkaisu mm. silloin, kun on tarve käyttää kahta näyttöä työpisteessä.

Monitorivarsi voidaan säätää syvyys- ja sivusuuntaisesti. Monitorivarsi mahdollistaa myös näytön kaltevuussäädön.

monitorivarsi

Lähes kaikissa nykyisissä tietokonenäytöissä on VESA-standardin mukaiset neljä kiinitysreikää, joilla monitorivarsi voidaan kiinnittää näyttöön.

Paunerilta saat lähes kaikki monitorivarret. Nettisivuilla vain osa malleistamme.

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667  email: pauner@pauner.fi

Monitorivarsi näyttöteline M1

Tyylikäs musta monitorivarsi näyttöteline yhdelle alle 5kg painoiselle näytölle, eli sopii lähes kaikille toimistokäytössä oleville näytöille.

Kaasujousella helppo säätää portaattomasi kaikkiin suuntiin; sivulle, ylös-alas ja syvyyssuuntaan.

Näyttöteline 2 näytölle M2

Näyttöteline kahdelle näytölle, joiden paino alle 5 kg eli sopii lähes kaikille toimistokäytössä oleville näytöille. Tukevan ja kestävän kaasujousi, jolla voi säätää lähes joka suuntaan, jotta näyttö on ergonomisesti oikealla kohdalla.

Monitorivarsi kahdelle näytölle

Monitorivarsi kahdelle näytölle on erinomainen ratkaisu silloin, kun halutaan käyttää kahta monitoria laajenna näyttö toiminnolla samassa tietokoneessa.

Monitorivarsi näyttöteline on kaaottisen työpisteen pelastaja

Ergonomiaa parantaen monitorivarsi näyttöteline tuo työpisteeseen tilaa. Näyttöteline on säädettävissä sille tasolle, missä se on sopivalla korkeudella. Eteen tai taaksepäin liikuttaessa näyttö on myös aina sopivalla etäisyydellä. Kiinnitys vaihtoehtoja on pöydän reuna, seinä tai pöytälevyn läpikiinnitys. Tietokonenäytöissä on liki kaikissa VESA-standardin mukaiset kiinnitysreijät. Näillä neljällä kiinnityksellä näytöt saadaan ruuvattua monitorivarteen, mikä taas pitää näytön tukevasti kiinni oli se sitten vaaka- tai pystyasennossa. Yhdelle tai kahdelle 24’ näytölle monitorivarsi on erittäin hyvä vaihtoehto, varsinkin kun pöytä on pieni. Silloin voidaan teline asentaa pöydän reunaan, jolloin ei haittaa vaikka näyttö olisi puoliksi ilmassa pöydän reunan ulkopuolella. Pöydälle jää tilaa asennuksen jälkeen huomattavasti enemmän, eikä sitä välttämättä tarvitse olla heti kokonaan vaihtamassa.

Auringon paistaessa ikkunasta suoraan näytölle, on vaikea nähdä mitä kirjoittaa tai tekee ylipäätään. Näytön kääntäminen onnistuu kuitenkin rivakasti, sillä varsi antaa liikkumatilaa kääntämiselle enemmän, kuin mitä näytön oma varsi. Tällöin heijastus ei enää häiritse työntekoa. Myös liikkuessa ja tekemällä töitä isommassa tilassa monitorivarsi näyttöteline on aina oikeaan suuntaan. Oli kyseessä tilausten keräystä, apteekin hyllyllä, toimistossa tai ihan kotona. Moni tekee kotona töitä, missä tilaa ei välttämättä aina ole. Siksi kannattaa kokeilla yksinkertaista ja helppoa tilaa lisäävää avustajaa, jolloin useampi näyttö ei ole enää ongelma.

Ei tarvitse kumartua alaspäin näytön takia, kun sen saa suoraan silmien korkeudelle. Ei enää niska- tai hartiasärkyä.

Kaasujousella tai ilman, sekä kahdelle tai yhdelle näytölle monitorivarsi näyttöteline on helposti säädettävissä. Värivaihtoehdot musta tai harmaa. Monitorivarsi näyttöteline on hyvin kestävä ja tukeva. Kiinnittämällä näytön hyvin ja itse monitorivarren haluttuun paikkaan ei ole pelkoa kaatumisesta tai putoamisesta. Näytöt pysyvät ehjinä ja pöytä järjestyksessä, myös siivoaminen on paljon helpompaa.

Edullinen, kevyt ja nopea vaihtoehto ennen uuden pöydän hankintaa. Se ei välttämättä ole kaunis jokaisen mielestä, mutta toimii sitäkin paremmin ja käytössä sitä ei edes huomaa. Kaikki tarvikkeet tulee mukana. Sopii lähes jokaiselle työpaikoilla käytettävistä näytöistä. Jokainen pöytä toimii mallista riippumatta monitorivarren kanssa.