Jalkatuet
Pauner jalkatuet ammattikäyttöön

Jalkatuet

Pauner jalkatuet parantavat työergonomiaa.

Tyypillinen tilanne monissa toimistotyöpisteissä on, että käyttäjä istuu vain tuolin etureunalla. Aika usein siihen on syy se, että tuolin korkeutta pöytään nähden ei saa säädettyä sopivalle korkeudelle. Jalkatuki mahdollistaa oikean istuma-korkeuden, jolloin voi nojata kunnolla selkänojaan ja työergonomia paranee. Jalkatuet ovat usein tarpeellisia erityisesti pienikokoisille ihmisille.

>> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Jalkatuki Kurki

  • Tietoa tuotteesta
  • Lisätietoa

Jalkatuki mahdollistaa hyvän ergonomisen istuma-asennon, kun tarvittaessa jalat saa tuettua sopivalle korkeudelle.

Jalat voi välillä nostaa suoraksi jalkakurjen päälle, jolloin jalkojen verenkierto paranee ja jaksat työssä paremmin. Parempi verenkierto vähentää turvotusta jaloissa.

Jalkatuki -levyosassa on mukava keinuntaominaisuus. Jalkatuen korkeuden pystyy säätämään kolmeen eri korkeuteen. Metallinen runko on kestävä. Hyvien liukuesteiden ansiosta jalkatuki pysyy hyvin paikoillaan.

Mitat:

Leveys 49 cm, syvyys 37 cm

ja korkeus 37 cm.

Jalkatuki levyosa: 43 cm x 30 cm.

Lepuutusorsi: leveys 38 cm ja pehmusteen halkaisija 6 cm.

Jalkatuki Korkea

  • Tietoa tuotteesta
Jalkatuki korkea - malli soveltuu hyvin mm. kassatyöpisteisiin, jossa istutaan korkealla. Tämä jalkatuki on metallirunkoinen, kestävä ja tukeva jalkatuki, joka pysyy hyvin paikoillaan kumitassujen ansiosta.
Jalkatuki korkea -mallin korkeuden voit säätää helposti painamalla edessä keskellä olevaa poljinta, jolloin jalkatuki nousee jousen voimalla ylöspäin. Painamalla voit säätää alaspäin. Korkeussäätöväli on 10 cm - 30 cm. Jalkatuki -levyosa on keinuva, joten halutessasi voit liikutella jalkoja, jolloin verenkierto paranee. Jalkatuki -levyosan leveys 45 cm ja syvyys 33 cm.