RFID -tuotteet

RFID -tuotteet | Kaikki RFID -tuotteet saat Paunerilta. Alla esitelty osa RFID -tuotteet valikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi soita puh. 040 761 4667 tai meilaa pauner(at)pauner.fi

!

Mifare Ultralight NFC RFID kortti - Tuotenumero 12155

Pauner on tuonut markkinoille uudenlaisen Mifare Ultralight NFC RFID kortin, joka on pinnaltaan täysin sileä. Aikaisemmin, ja edelleen muiden valmistajien Ultralight korteissa on ollut sirun kohdalla yhdessä kulmassa pikkusormen kynnen kokoinen epätasainen alue, johon ei ole voinut tulostaa sublimaatio korttitulostimella. Nyt tähän uudenlaisen pinnaltaan täysin sileään Ultralight korttiin pystyy tulostamaan sublimaatio tulostimella koko pinta-alaan.

Mifare Ultralight NFC RFID korttistandardia käyttäneet yritykset ovat korttien tulostamiseen aikaisemmin joutuneet hankkimaan kalliin siirtokalvotekniikkaa käyttävän korttitulostimen. Nyt tämän uuden pinnaltaan täysin sileän korttiversion ansiosta sublimaatio tekniikka käyttävät korttitulostimet soveltuu täydellisesti Mifare Ultralight korttien tulostamiseen.

Sirukortti-älykortti-RFID-kortti Mifare NXP 1K - Tuotenumero: 12087

Mifare NXP 1K etäluku älykortille voi tulostaa muovikorttitulostimella.

Mifare NXP 1K eläluku älykortti soveltuu moniin kulunvalvontajärjestelmiin. Uudet Paunerin toimittamat Mifare NXP 1K kortit ovat pinnaltaan täysin sileitä, joten niihin voi tulostaa sublimaatio korttitulostimella koko pinta-alaan. Aikaisemmin Mifare korteissa on ollut sirun kohdalla pieni epätasaisuus, johon ei voinut tulostaa. Uudentyyppisissä täysin sileissä Mifare korteissa on muovin sisään valettu ohuempi siru ja sen ansiosta pinta on nyt täysin sileä.

Mifare Desfire EV1 EK sirukortti älykortti

Laadukas Mifare Desfire älykortti - sirukortti. 

Mifare Desfire standardia käytetään mm. rakennusalan työmaakortti valtti-kortti tunnisteina.

Sirukortti-älykortti-RFID kortti EM-4102

Voidaan tulostaa muovikorttitulostimella.

Paxton 692-500 Net 2 NFC kortti - Tuotenumero: 692-500

Paxton Access kulunvalvonta järjestelmään valkoinen NFC tunnistekortti kulkukortti.

Toimitetaan 100 kpl rasioissa.