Korttitulostin

Korttitulostin Pauner H-200e on paras korttitulostin. H200e korttitulostin on nopea ja korttitulostin tulostuslaatu on erinomainen. 

Korttitulostin

Tietokoneeseen liitettävävä Pauner H-200e korttitulostin on erinomainen työkalu, kun on tarve tehdä henkilökunnalle henkilökortti, tunnistekortti tai työmaakortti yms. Korttitulostin on hyvä ratkaisu myös kun on tarve tehdä etukortti, kanta-asiakaskortti tai jäsenkortti. 

Korttitulostin tekee pankkikortin kokoisiin muovikortteihin erittäin laadukkaan värivalokuvan tarkan tulostuksen sublimaatio-tekniikalla suoraan kortin pintaan, joten kortit ovat tyylikkään näköisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Pauner H-200e korttitulostin sisältää automaattisen kortinsyöttölaiteen, joten käyttö on helppoa ja sujuvaa. Korttitulostin on helppo liittää USB-liitännällä tietokoneeseen. Lisävarusteena Ethernet verkkoliitäntä mahdollisuus.

Pauner H-200e muovikorttitulostin toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava laadukkaiden henkilökorttien tekemiseen; korttitulostin, helppokäyttöinen hyvä PC-ohjelmisto korttien ulkoasun suunnitteluun ja tulostamiseen sekä USB-kaapeli.

Värinauhoja ja muovikortti-aihioita voit tilata toimitukseen tarvitsemasi määrän.

Lisävarusteena voimme toimittaa tietokoneeseen liitettävän helppokäyttöisen USB-kameran henkilökuvien ottamiseen.

Tulostusohjelmassa voit helposti käyttää myös digikameralla kuvattuja henkilökuvia.

Korttitulostin Pauner H-200e malliin on helppo vaihtaa värinauha. Alla oleva video näyttää värinauhan vaihdon. Samalla kertaa kannattaa ajaa myös värinauhatoimitukseen sisältyvä puhdistuskortti ajurin "cleaning tool" toiminnolla, joka myös opastaa käytön.

Tilaa tai kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

Korttitulostin ja muovikorttitulostin infoa myös https://korttitulostin.fi/ sivulla

>> Esite PDF korttitulostin

Korttitulostin Pauner H-200e

Laadukas ja nopea korttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri korttitulostin.

Siirtokalvo retransfer korttitulostin Pauner J800i

Siirtokalvo korttitulostin J800i soveltuu erittäin suurten korttimäärien tulostamiseen.