Reelstrap kaulanauha

Tuotenumero: 10021
  • Tuotetiedot
  • Lisää

Reelstrap on käytännöllisin ratkaisu pitää mukana työpaikan ID-kortti, avain tai puhelin. Automaattisesti kelautuva Reelstrap nauha on helppo säätää sopivan pituiseksi nappia painamalla.

Tilaa nettikaupasta >>

  • Helppo säätää nappia painamalla
  • ID-kortti kätevästi mukana
  • Avainta helppo käyttää
  • Puhelimeen helppo vastata
  • USB-muistitikku näppärästi mukana ja tallessa

Reelstrap on Suomalainen keksintö ja tyylikästä Suomalaista Design muotoilua. Reelstrap on patentointu ja mallisuojattu kansainvälisesti.

Reelstrap on yhteensopiva lähes kaikkien korttipidike koteloiden kanssa, joten voit helposti ripustaa työpaikan ID-kortin Reelstrapiin. Tärkeä etu on se, että voit helposti säätää Reelstrap nauhan sopivan lyhyeksi, jolloin ID-kortti on ylempänä. Tällöin ID-kortti ei haittaa työskentelyä esim. kumartuessa. Tavallista vanhanaikaista vakiopituista kaulanauhaa käyttäessä ID-kortti tai avain usein kolahtaa kumartuessa tietokoneen näppäimistöön tai ruokatunnilla ruokalautaseen. Helposti säädettävä Reelstrap ratkaisee tämän aikaisemman ongelman. ID-kortti myös näkyy paremmin ylempää, jolloin kulunvalvonnan turvallisuustaso paranee.

Kun käytät Reelstrapissä avainta, niin voit helposti nappia painamalla säätää nauhan sopivan pitkäksi, jotta voit helposti avaimella käyttää lukkoa. Ja käytön jälkeen säätää sopivan lyhyeksi. Reelstrapissä kulkee näppärästi mukana myös USB-muistitikku.

Kun käytät Reelstrapissä puhelinta, niin voit vastata puheluihin helposti. Reelstrapiä voit käyttää joko edessä kaulalla tai sivulla olkanauhan tapaan.

Reelstrapiin on mahdollista tehdä myös yrityksen logo -personointi tyylikkäästi monivärisenä painatuksena, jolloin Reelstrap on myös hyvä liikelahja -tuote ja mainosväline henkilökunnan käytössä.