rollermouse red
Ergonominen Rollermouse tankohiiri

RollerMouse

RollerMouse Re:d on paras Rollermouse hiiriohjain.

Uusin ergonominen hiiriohjain, joka on erinomainen työkalu vähentämään hiirikäden ja hartiaseudun rasitusta, kun työskentelet tietokoneella.

RollerMouse idea on, että käytät hiirtä liikuttamalla ohjaustankoa, joka sijoitetaan näppäimistön eteen. Tällöin sinun ei tarvitse kurkotella sivulle hiirtä käyttäessäsi ja hartiaseudun jännitys minimoituu. RollerMousen ansiosta ei hiirikäteen tule staattista jännitystä, kuten tavallisen hiiren käytöstä. RollerMousea on sujuva käyttää molemmilla käsillä, joten työt sujuu nopeammin ja luontevasti, kun kättä ei tarvitse nostaa sivulle hiirenkäyttöä varten.

Merkittävä parannus aikaisempiin hiiriohjaimmiin verrattuna uudessa Re:d mallissa on mm. automaatinen reuna-alueen tunnistus, jolloin hiirtä käyttäessä käyttöalue ei lopu kesken eikä "tökkää" näytön reunassa. Uudessa Re:d mallissa on myös paksumpi ohjaustanko, jota pystyy liikuttamaan tosi tarkasti.

Rollermouse

Rollermouse auttaa kun tietokoneella hiirityöskentelyssä ergonomia pulmia:
Hyvin monet käyttävät tietokonetta päivittäin työssä. Hyvin yleinen ongelma nykyään on hiirikäden kipeytyminen. Aluksi voi ilmetä vain käden puutumista ja hartioiden jumiutumista. Pahimmillaan hiirikäsi kipeytyy pahasti ja tulee ns. "Tenniskyynärpää" joka on erittäin kivulias. Pahimmillaan hiirikäsi tenniskyynärpää vaatii leikkaushoitoa. Jos hiirikäden kipeytymistä ei ole kokenut itse, niin saattaa yllättää, että kevyeltä tuntuva tietokonetyö aiheuttaa niin paljon hiirikäsi vaivoja. Ihmisen kättä ei ole luotu perinteisen tavallisen hiiren käyttöön. Omia paikkoja ei kannata rikkoa vanhanaikaisilla työvälineillä, koska hiirikäden vaivoihin on olemassa hyvä ratkaisu Pauner Rollermouse tankohiiri.

rollermouse red plus

Miten Rollermouse tankohiiri toimii?
Rollermouse tankohiiri asetetaan tietokoneen näppäimistön eteen ja kytketään USB -johdolla tietokoneeseen. Hiirtä ohjataan liikuttamalla näppäimistön eteen tulevaa ohjaustankoa. Toimintonäppäimet ovat rollermousen edessä keskellä. Rollermouse vähentää hiirikäden ja hartioiden rasituksen minimiin, koska rollermousella hiirtä ohjatessa kättä ei tarvitse kurkotella sivulle kuten tavallisella hiirellä. Staattinen jännitys hiirikädestä minimoituu, koska hiiri liikkuu kevyesti ohjaustankoa sormin liikuttamalla. Rollermousella tietokonetyö myös nopeutuu, kun ei tarvitse nostaa kättä sivulle, kuten tavallisella hiirellä. Työpäivän aikana tavallista hiirtä käyttäessä tulee varsin monta käden nostoa sivulle hiirelle. Rollermouse tankohiiressä on normaalien vasen-oikea hiirinäppäinten lisäksi myös tuplaklikkaus näppäin, jolla voit helposti yhdellä painalluksella avata ohjelmat tai meilit. Lisäksi rollermousessa on kopioi-liitä toimintonapit.

Rollermouse napit
Rollermouse tankohiiren käytön aloitus vaatii hieman totuttelua. Useimmat tottuvat rollermousen käyttöön parissa tunnissa, jotkut parissa päivässä. Ja sen jälkeen käyttäjien kommentti yleensä on etteivät mistään hinnasta luopuisi rollermouse käytöstä.
Tilaa nyt rollermouse! Puh. 040 761 4667  email. pauner(at)pauner.fi

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon, paina tästä

Rollermouse

RollerMouse | Pauner RollerMouse Red

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Uusin ergonominen Rollermouse hiiriohjain, joka on erinomainen työkalu vähentämään hiirikäden ja hartiaseudun rastitusta, kun työskentelet tietokoneella.

RollerMousen idea on, että käytät hiirtä liikuttamalla ohjaustankoa, joka sijoitetaan näppäimistön eteen. Tällöin sinun ei tarvitse kurkotella sivulle hiirtä käyttäessäsi ja hartiaseudun jännitys minimoituu. RollerMousen ansiosta ei hiirikäteen tule staattista jännitystä, kuten tavallisen hiiren käytöstä. RollerMousea on sujuva käyttää molemmilla käsillä, joten työt sujuu nopeammin ja luontevasti, kun kättä ei tarvitse nostaa sivulle hiirenkäyttöä varten.

Merkittävä parannus aikaisempiin hiiriohjaimmiin verrattuna uudessa Re:d mallissa on mm. automaatinen reuna-alueen tunnistus, jolloin hiirtä käyttäessä käyttöalue ei lopu kesken eikä "tökkää" näytön reunassa. Uudessa Re:d mallissa on myös paksumpi ohjaustanko, jota pystyy liikuttamaan tosi tarkasti.

 • Leveys: 41 cm
 • Korkeus: 2,3 cm
 • Syvyys: 10 cm
 • Rannetuen syvyys: 7,3 cm
 • Jäljitysmenetelmä: Kaksois laser liiketunnistin
 • Osoittimen nopeuden tarkkuus (dpi): 800/1000/1200/1600/2400
 • Yhteensopivuus PC ja Mac (ajuria ei tarvita)

Parhaimman työergonomian saat, kun RollerMouse Red:n edessä on kyynärtuki

Rollermouse

Rollermouse Red Plus

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa

Muuten sama kuin yllä oleva Rollermouse, mutta Plus versiossa on leveämpi rannetukiosa.

Rollermouse red Plus versio soveltuu työpisteisiin, jossa työpöydästä saa käsivarsille tukea, jolloin kyynärtukea ei tarvitse. Plus version leveämpi pehmeä rannetuki on mukava käden alla ja tukee ranteen juuri oikeaan asentoon.

Leveys: 43 cm

Korkeus: 2,3 cm

Syvyys: 15,5 cm

Rannetuen syvyys: 13 cm

Rollermouse

Rollermouse FR2

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Rollermouse FR2 versio on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden. Hyvä tankohiiri ohjain, jossa on myös hyvä portaaton vieritysrulla.

Kun käytät rollermouse tankohiirtä, niin hiirikätesi rasitus minimoituu, kun voit liikutella hiirtä näppäimistön edessä olevasta ohjaustangosta, jolloin sinun ei tarvitse kurkotella sivulle eikä puristaa hiirtä. Voit käyttää hiiren liikuttamiseen joko oikeaa tai vasenta kättä, sillä ohjaustanko on lähes koko näppäimistön levyinen. Työskentelysi nopeutuu, kun voit käyttää hiirtä ohjaustangosta keskeltä eikä sinun tarvitse jokaista hiirenklikkausta varten siirtää kättäsi sivulle, kuten tavallisella hiirellä.

Rollermouse FR2 on miellyttävä käyttää erinomaisen muotoilun ansiosta. Sivujen vieritys toimii ennennäkemättömän sujuvasti. Uuden tankohiiren käyttö on helppo oppia, koska hiiren liikkumanopeuden pystyy säätämään helposti pikanäppäimellä. Uudessa FR2 mallissa on normaalien vasen-oikea nappien lisäksi tuplaklikkaus-nappi sekä kopioi-liitä napit. Myös tangosta voi klikata, joten käyttäminen on erittäin sujuvaa.

Leveys: 44,5 cm

Korkeus: 1,95 cm

Syvyys: 11,5 cm

Rollermouse

Rollermouse Pro2

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Rollermouse Pro2 versio on ollut markkinoilla jo useita vuosia.

Rollermouse Pro2 versio sopii kokonsa puolesta käytettäväksi vanhempien leveämpien n. 46 cm levyisten näppäimistöjen kanssa.

Pro2 versiossa ohjaustanko ei ole koko näppäimistön levyinen, kuten on uudemmissa red ja FR2 versioissa. Pro2 versiossa ohjaustangon leveys on 16 cm.

Leveys: 51 cm

Korkeus: 3,2 cm

Syvyys: 9 cm

Rollermouse kyynärtuki

Rollermouse kyynärtuki

 • Tietoa tuotteesta
Rollermouse hiiriohjain voidaan varustaa kyynärtuella, jolloin saadaan ergonomisin työasento.
Rollermouse kyynärtuki vähentää tehokkaasti hartiaseudun rasitusta, kun kättä ei tarvitse kannatella vaan voit lepuuttaa käsivarret kyynärtuen päälle.