Rollermouse FR2

Rollermouse
  • Tuotetiedot
  • Lisää

Rollermouse FR2 versio on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden. Hyvä tankohiiri ohjain, jossa on myös hyvä portaaton vieritysrulla.

rollermouse tilaa

Kun käytät rollermouse tankohiirtä, niin hiirikätesi rasitus minimoituu, kun voit liikutella hiirtä näppäimistön edessä olevasta ohjaustangosta, jolloin sinun ei tarvitse kurkotella sivulle eikä puristaa hiirtä. Voit käyttää hiiren liikuttamiseen joko oikeaa tai vasenta kättä, sillä ohjaustanko on lähes koko näppäimistön levyinen. Työskentelysi nopeutuu, kun voit käyttää hiirtä ohjaustangosta keskeltä eikä sinun tarvitse jokaista hiirenklikkausta varten siirtää kättäsi sivulle, kuten tavallisella hiirellä.

Rollermouse FR2 on miellyttävä käyttää erinomaisen muotoilun ansiosta. Sivujen vieritys toimii ennennäkemättömän sujuvasti. Uuden tankohiiren käyttö on helppo oppia, koska hiiren liikkumanopeuden pystyy säätämään helposti pikanäppäimellä. Uudessa FR2 mallissa on normaalien vasen-oikea nappien lisäksi tuplaklikkaus-nappi sekä kopioi-liitä napit. Myös tangosta voi klikata, joten käyttäminen on erittäin sujuvaa.

Leveys: 44,5 cm

Korkeus: 1,95 cm

Syvyys: 11,5 cm